Maatkleding

binnenzak Leren bikerjas maatkleding Atelier Cilhouette Eindhoven
Binnenzak lederen bikerjas

Mooie stof gezien, leuk idee, en nu? Zelf maken? Of maak een afspraak dat ik het voor je maak.

Teleurgesteld na een dagje shoppen, omdat de jasjes net niet lekker zitten, of de rok niet mooi aansluit in je taille. Geen probleem. Maak een afspraak dan kijken we naar je wensen. Ik adviseer je in de stofkeuze, en het model en kan de kleding op maat voor je maken, indien gewenst volgens de rundschau-methode. Ook is het mogelijk dat ik de stof aanschaf of dat we samen voor stof kijken.

Geef jezelf een mooi kado en laat vakkundig een maatkledingstuk maken. Naast dat je blij wordt van het eindresultaat is het proces ook nog eens heel inspirerend!

Vul hier het contactformulier of bel voor een afspraak op 06-44114605.

Galajurk

rode galajurk in crepe
rode galajurk met halter in crepe

Heb je een galajurk nodig voor je eindexamenbal, of een andere speciaal kledingstuk, dat kan ook. Tijdens een afspraak bespreken we je wensen en kan een inschatting worden gemaakt van de kosten. Kom langs voor een eerste afspraak. Het tarief voor nieuwe kleding is 40 euro per uur, dit is exclusief materiaalkosten..

Heb je al een galajurk, maar past hij niet precies naar je wens, dan kan ik misschien iets doen om hem naar je zin te maken.

Wil je het graag zelf maken, dan kun je ook bij mij op naailes komen. Dan maak je onder mijn begeleiding dit project en kun je in de toekomst vaker gebruik maken van je eigen patroon, jij maakt je keuzes en ik adviseer en begeleid je erin.

Fout: Contact formulier niet gevonden.